tiistai 28. helmikuuta 2017

Tamperelaiset äänestäjät: Tampereen kuntavaaleihin 1918 oikealla isänmaan ja Vapaussotien 1918 malliin tunnuslauseella Seppo Lehto valtuustoon = "Kaupunkilaisen valinta valkoisen armeijan 1918 tapaan"

Kalevalan päivänä 28.2.2017 Seppo Lehto asettui kuntavaaliehdokkaaksi Tampereella

Tamperelaiset äänestäjät: Tampereen kuntavaaleihin 1918 oikealla isänmaan ja Vapaussotien 1918 malliin tunnuslauseella Seppo Lehto valtuustoon = "Kaupunkilaisen valinta valkoisen armeijan 1918 tapaan"


Näihin Tampereen kuntavaaleihin 1918 oikealla isänmaan ja Vapaussotien 1918 malliin tunnuslauseella Seppo Lehto valtuustoon ="Kaupunkilaisen valinta valkoisen armeijan 1918 tapaan

Ennen kaikkea oikea suursuomalainen vihreä linkolainen ajattelu lähtee siitä, että aidompi kaupunki ei synny Tampereelle itsestään, vaan siihen vaikutetaan aktiivisella suomalaisia suosivalla politiikalla, on kyse sitten asunnoista erilaisille ihmisille, sujuvasta kaupunkiliikenteestä tai palveluista, joita kaupunkilaisille tuotetaan.

Ennen kaikkea tulevaisuuden Tampere saa olla suomalainen, ei mikään vuohentaluttajien kylä missä suomalaisille varattu vain rahoittajan ja orja osa, jossa kaupunkilaista elämää pystyvät asumaan mahdollisimman monet suomalaiset, tulotasosta tai elämäntilanteesta riippumatta. Nythän suomalaisille on varattu vain roskan osa asunnottomille, syrjäytyneille, syrjäytetyille, ulosotossa oleville, joilla ei oikeutta kunnan vuokra-asuntotuotantoon. Nyt kunnallisen asuntotuotannon etuoikeutettuja ovat muiden maiden ylipopulan ajelehtijat ilman työtä ja toimeentuloa syrjäyttäen omat hädänalaisemme. Perkele.


Komuvihreiden kusettajien harhoista eroon: Kaupunkiliikenne perustuu yksityisautoiluun, bussitteluun koululaisilla ja keskustassa työskenteleville, kävely on lähinnä keskustassa asuvien etuoikeus, pyöräily ja joukkoliikenne ovat harvojen herkkua niin keskustassa kuin muuallakin.

Ruuhkia tulee lähinnä komuvihreiden katujen kavennuksista ja muusta vääränlaisesta kaupunkirakenteen tiivistämisestä ja matuinvaasion edistämisestä verovarojen väärinkäytöksenä vaghingoksemme.

Erilaisten soteuudistusten myötä Tampereen juridiset kunnan tehtävät muuttuvat.

Kaupungi vastaa itse koulutuksesta, kulttuurista ja monista kuntalaisten jopa kyseenalaisista palveluista. Tampereen kaupungin eikä valtion varoja pidä käyttää euroakaan haittamaahanmuuton rahoittamiseen, samaan aikaan kun on tiedossa asunnottomia suomalaisia roskalaatikoissa paleltumassa ja nälkää näkemässä. Farisealaiset ulos valtuustosta ja viranahaltijoina.


Lue erilaisia kuntavaaliteeseejäni googlaten Seppo Lehto kuntavaalit Tampere haulla ;)

Tamperelainen suojeluskuntalainen aito vapaussoturien lipunkantaja jääkäriliikkeen perinteiden vaalija ja linkolalainen oikea vihreä, ei mikään komuperserassi. Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere kaikkien ekologisesti vihreästi ajattelevien ykkösehdokas kuntavaaleissa Tampereella.


Kuntavaalit Tampere 2017 Seppo Lehto: Kestävän kehityksen puolesta ei maahanmuuttoa ja islamin hyväksymistä osaksi verovaroilla rahoitettavaa huuhaata ja kansakuntamme velkaannuttaminen seis


Kuntavaalit Tampere 2017 kestävän kehityksen puolesta ei maahanmuuttoa ja islamin hyväksymistä osaksi verovaroilla rahoitettavaa huuhaata ja kansakuntamme velkaannuttaminen seis

Vihreiden luontoarvojen puolesta voidaan elää omaksumatta virallisen "Vihreä"-puolueen kommunistipaskaa ja monikulttuurista Suomea.

Pentti Linkola ei hyväksy monikulttuurisuutta, eikä islamia. Näin hän sanoi jo vuonna 2006 keväällä Sampolan seminaarissa, minkä oli koolle kutsunut eräs tunnettu "natsittelija pauli" vihreistä.

Suomi suomalaisille, se on kestävää kehitystä, maahanmuutolle kuolaimet kireälle ja välitön lakkautus ns. epäsuotavista maista

Oikeat vihreät sitoutuvat islamisaation ja maahanmuuton lakkauttamiseen!

Suomalainen oikeasti kansallisromanttinen aito vihreä, ei mikään kommarimyrkynpunavihreä oman kansansa murhaa edistävä hullu, joita on eduskunta ja hallitus, valtuustot ovat väärällään

Kotkalainen kunnallisvaaliehdokas ja muslimikeitoksensa kommarimedian hampaissa. On unohdettu tosiasiat kotkalaisesta perussuomalaisen vaaliehdokkaan "muslimikeitoksesta". Kysyn ihan vain kotikokkina, eikö ne muslimitkin jotenkin ruokansa laita? Ei kai sitä ruokaa raakana syödä? Banaanienkin ymmärrän, että annetaan kypsyä</a></h3>


Tampereen kunnallisvaaleissa on vaiettu monista arvoista ja kipukohdista mitkä faktoja tietyssä tilanteessa aivan kuten keittäminenkin on mitä luonnollisinta ruuanlaiton yhteydessä ;)

Luonto-, historia- ja oikeudenmukaisuusnäkökulmien noustua arvoonsa miehitettyjen alueidemme aluepalautuksina on tilanne että aluepalautusten jälkeen yhä useamalla perussuomalaisella, "persulla" ja islamkriitikolla on russija ;) vaimoke ;)

Kotkalaisesta perussuomalaisen vaaliehdokkaan "muslimikeitoksesta" on ollut netissä puhetta. Kysyn ihan vain kotikokkina, eikö ne muslimitkin jotenkin ruokansa laita? Ei kai sitä ruokaa raakana syödä? Banaanienkin ymmärrän, että annetaan kypsyä.

Minäkin keitän aamuisin munia, joten onko se "natsismia", joskus jopa munani heiluvat .. sekä pyörittelen munia lukiessani ;)Vihreää ajattelua sitä ihan oikeaa on muualla kuin Vihreässä myrkynvihreässä Vihreät puolueessa.

Seppo Lehto oikea ekologinen vihreä vaihtoehto omalta listaltaan ei mikään kommarisopan keittäjä vaan aito suojeluskuntalainen suomalainen vaihtoehto kestävää suomalaista ajattelua ja keitoksia joka makuun ei vain Kotkassa, vaan myös Tampereella.


Suomi suomalaisille yhteisin eväin aamupuurolla tai ilman, polvet ruvella ja posket punoittaen

Viherkommarit ruttopesäkkeet stalinismin ihailijat, historiamme, oikeustajumme, sanojen vääristelijät, kommunismin rikosten peittelijöinä eivät edusta demokratiaa vaan kansandemokraattista kommunismia, jonka rikokset ihmisoikeuksia ja sananvapautta kohtaan tiedetään.

Suomessa ko. kansandemokraattiset kommarit ovat pesiytyneet vasemmistoliittoon, viralliseen vihreään puolueeseen, joitakin on demareissa, kokoomuksessa ja kepuleissakin, sekä perussuomalaisissakin vaalilistojen perusteella Tampereella suojeluskunta-arvoin, Valkoisen armeijan 1918 arvoin Seppo Lehto valtuustooN


Suomi suomalaisille on kestävää ekologista vihreyttä luontoarvojamme kunnioittaen



PL 14 §, Vaali- ja osallistumisoikeudet

PL 14.2 §: Jokaisella Suomen kansalaisella ja maassa vakinaisesti asuvalla ulkomaalaisella, joka on täyttänyt kahdeksantoista vuotta, on oikeus äänestää kunnallisvaaleissa ja kunnallisessa kansanäänestyksessä sen mukaan kuin lailla säädetään. Oikeudesta muutoin osallistua kuntien hallintoon säädetään lailla.

PL 14.3 §: Julkisen vallan tehtävänä on edistää yksilön mahdollisuuksia

onhan tämä epätoivoinen kansa kun pitää ryypätä ja ampua itsensä kuten aleksis kivi. nimiäkään ei kannata kirjoittaa isolla kun on niin mitättömiä ihmisiä että kansakin pitää vaihtaa muiksi mieluiten välittömästi?




-------------------------------
Kaaban kivi on löydetty ja viety pihapuutarhaan. Islamin kultti voidaan lopettaa, kiitos.



------
Näsijärvi säästyköön kuten rantamme ja maamme toiseuden kiroilta:


--------------------
http://valtuustoehdokas.blogspot.fi/
------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti